Westbrook Sew Sew Def Magazine

Na de Saldana’s voor mezelf en de proefnaaisels (die ik nog niet mag laten zien) was het toch echt tijd om iets voor manlief te maken. Hij heeft veel kleding in de kast en verslijt bijna niets, dus eigenlijk was het niet nodig. Maar om te voorkomen dat hij zich het vijfde wiel aan de wagen voelt, ben ik van plan om ook regelmatig iets voor hem te maken. Het is de Westbrook uit het Sew Sew Def Magazine van april 2017 geworden. Volgens de matentabel moest ik voor Jan een maat XL uittekenen in de lengte maat S. De volgende wordt overigens een maatje kleiner. Strakker staat hem nog beter en vindt hij fijner zitten. Nu ik de foto’s nog een keer zie, denk ik dat strakker niet eens hoeft, maar ik ga er een stofje van zolder aan wagen. Ik heb nog wel wat liggen. Wat ik zelf leuk vind aan dit patroon is dat er een naad aan de middenvoor en middenachter zit. Dit breekt net een beetje bij een effen shirt en kan ook een leuk color blocking effect creëren bij meerdere kleuren. Eens kijke of ik daar wat mee kan in de toekomst.

Verder heb ik gisteren lekker wat huishoudelijk werk gedaan. ’s Middags de speeltuinoppas tegenover ons huis. Het was heerlijk weer, maar slechts 2 kinderen gedurende het eerste uur en daarna zijn er nog 4 bij gekomen. Jammer toch dat de speeltuin zo weinig gebruikt wordt.

’s Avonds lekker buiten gegeten in het zonnetje. Stamppot rauwe andijvie met restant van shoarmaschotel. En voor Steven een restant spaghetti bolognese die nog over was van ons weekendje boot. Ik kan er zo van genieten nu de zon er weer is en het warm genoeg is om buiten te zitten.

En het volgende creatieve project is de Simplicity 8228 van ontwerpster Madalynne. En dit is dan weer iets voor mezelf. Wordt vervolgt.

Advertenties

Een gedachte over “Westbrook Sew Sew Def Magazine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s