Topjes Simplicity 1167 versie B

Zoals in mijn vorige blogje beschreven heeft ook Donna 3 topjes volgens het patroon Simplicia 1167 gekregen. Hiervoor heeft ze wat uit mogen zoeken uit mijn zolderstapel. Ze koos voor een lichtblauw exemplaar, en een rood-witte. Het topje op deze foto’s was mijn keuze voor haar en het is haar lievelingsexemplaar. Mama doet het dus zo gek nog niet 😉

De ochtend dat deze foto’s zijn gemaakt was net na een eindejaarsfeest voor groep 8. Ze was niet echt in de stemming voor wat foto’s en uiteraard respecteer ik dit en zet gewoon haar gezicht er niet op.

De groep 8-ers hebben het maar zwaar in die laatste paar weken. Niet zozeer met het maken van huiswerk of de laatste toetsen voor het rapport die aankomende week komt, maar meer doordat er allerlei feestjes, en voorstellingen gepland en uitgevoerd moeten worden. Teveel suikers en latertjes zorgen ervoor dat Donna nu niet super in haar vel zit, moe is en ietwat sikkeneurig.

Gelukkig gaat dat wel over wanneer ze straks vakantie krijgen. Eerste week zal wat moeizamer gaan omdat Steven en Donna wat aan elkaar moeten wennen, maar daarna zullen we lekker met z’n viertjes op onze boot bivakkeren.

Over de boot gesproken….. Het wordt langzamerhand tijd om spullen ernaartoe te brengen. Zorgt voor minder stress momenten ten tijde van de vakantie. Etenswaren die langere tijd kunnen blijven liggen, kleding en toiletartikelen die alvast een plek kunnen krijgen. En wanneer ik dan toch bij de boot ben, dan zijn de lange stukken aan het water perfect om hard te lopen. Ik loop inmiddels een aantal keren per week om de conditie op te vijzelen. Het streven is om de 5 kilometer te kunnen lopen ergens in september/oktober, dus de loopschoenen gaan mee op vakantie. Voor Jan zal het ook wel lopen en zwemmen worden omdat die niet kan gaan kickboksen tijdens de vakantie. Dus ook voor hem zijn de hardloopschoenen en de korte broek met shirt al ingepakt.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s